Bilder HiB 2014

I 2014 flyttar Høgskolen i Bergen til Kronstad og Møllendalsveien. Her kan du følgje med på utviklinga. Bilder ved Mauricio Pavez, HiB.

Personal og potteplanter på plass

14. mai 2014

bilde_002

Ergoterapistudentene Ingunn Kråvik og Kristine Opdal sitter på terrassen utenfor SiB-kantinen i Møllendalsveien og nyter utsikten over Store Lungegårdsvann.

bilde_001

De skal levere bacheloroppgaven denne uken og gleder seg til å bli ferdig! 3. juni blir det avslutning med klassen.

bilde_003

Dette nye auditoriet har 170 sitteplasser og ligger i 4. etasje i Møllendalsveien 8. Stolene er foreløpig beskyttet av plast.

bilde_004

Elisabet Veland ved Seksjon for personal- og organisasjonsutvikling installerer seg på sitt splitter nye kontor i 2. etasje i Møllendalsveien. – Jeg kan fiske fra kontorvinduet! sier hun begeistret.

bilde_005

Innover i gangen fra av personalseksjonen kommer Institutt for økonomisk-administrative fag til å holde til. De skal flytte 20. juni.

bilde_006

Siren Erichsen, Maria Stene-Jonassen og Anne Marthe Hanstveit skal dele dette kontoret. – Et genialt kontor, sier Stene-Jonassen, som syns utsikten er flott.

bilde_008

Her får nykommerne i Møllendalsveien en kort innføring i ting og tang om sitt nye arbeidssted av driftsleder Eirik Sætre. – Kaffemaskinen er i etasjen over! Da vet dere det viktigste, humrer han.

bilde_009

Kenneth Erdal har allerede fått et bilde av barna opp på veggen.

bilde_010

– Alt er nytt og fint og jeg fikk koblet opp PCen med en gang, sier Kenneth Erdal.

bilde_011

Her er et foreløpig ubemannet kontor i 1. etasje, rett innenfor hovedinngangen til studiested Møllendalsveien. Her skal lønnskontoret sitte.

bilde_012

Kommentarer

Legg inn en kommentar